Манчестър Юнайтед похарчи 85 милиона паунда за бразилския нападател Антони по време

...
Манчестър Юнайтед похарчи 85 милиона паунда за бразилския нападател Антони по време
Коментари Харесай

Ван Бастен: Кудус е много по-добър футболист от Антони

Манчестър Юнайтед похарчи 85 милиона паунда за бразилския нападател Антони по време на летния трансферен прозорец на 2022 година, като южноамериканецът последва някогашния треньор Ерик загар Хаг на " Олд Трафорд ". Сега се допуска, че Тен Хаг ще се върне в Амстердам за звездата на Гана Мохамед Кудус, откакто го видя да впечатлява през акцията 2022-23, а легендата Марко ван Бастен има вяра, че надареният 22-годишен състезател е по-добър от Антони за " алените дяволи ".

" Намирам Мохамед Кудус за доста по-добър футболист от Антони. Антони има своите умения, само че е комплициран от нещата, които се пробва да прави! Кудус има доста по-добра техника и знае какво прави. Антони може да е по-бърз, само че Кудус е по-умен и по-техничен. Той е доста по-добър футболист, можете да го поставите на всички места на терена, повсеместен за тима. Всъщност той ми харесва доста повече от Антони. Той е по-забавен за гледане, до момента в който играе ", показа Ван Бастен.

Кудус стартира постепенно акцията 2022-23 година, като Алфред Шройдер го използваше спестовно, само че той взе участие под управлението на сегашния мениджър на Аякс Джони Хейтинга и има до 16 гола в 27 изяви този сезон.

 

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР